Lieve jongens en meisjes van Zwartsluis,

Op het moment, dat ik dit schrijf bedenk ik me, dat de tijd erg snel gaat.

In Spanje zijn de Pieten al erg druk bezig met de voorbereidingen voor de reis naar Zwartsluis. Cadeautjes inpakken, boot versieren, pepernoten bakken en nog veel meer.

Wat stonden er vorig jaar toch veel kinderen aan de kant te zwaaien, zingen en dansen. We kunnen dan ook niet wachten om al die kinderen zaterdag 24 november 2018 weer te zien. Om ongeveer 10.30 zal ik samen met een heleboel Pieten aanmeren aan de Handelskade, tegenover “de Burgemeester”.

Willen alle enthousiaste papa’s/mama’s, opa’s/oma’s, ooms/tantes tijdens de intocht ruimte vrij maken voor de kinderen? Zodat alle kinderen de kans krijgen om iets lekkers van de Pieten te krijgen?

Na aankomst en verwelkoming op het bordes van “de Burgemeester” zal er een rondgang zijn door het centrum. Van onze danspiet heb ik begrepen, dat Dance Devotion dit jaar tijdens onze aankomst en later op de parkeerplaats bij Bloemenhuis Millefleurs diverse optredens gaat geven.

Wij hopen een heleboel kinderen, ouders en opa’s/oma’s te zien. Natuurlijk ook tijdens de kindermiddag in Hotel Zwartewater. Daar swingen we gewoon nog even door!!

Dat willen jullie toch niet missen? Vanaf 11.30 uur zijn de deuren van Hotel Zwartewater geopend.

En dan nog even dit…

Op de facebookpagina van HVZ Handelsvereniging Zwartsluis en op de site van Bloemenhuis Millefleurs (www.millefleurs.nl) staat een mooie kleurplaat.

Deze kleurplaat kun je inleveren op vrijdag 30 november tussen 14.30 – 16.00 uur bij Banketbakkerij Roy Ekkelenkamp.

De kinderen, die hun kleurplaat inleveren, zullen van de Sint een heerlijke chocoladeletter krijgen. (Aangeboden door Banketbakkerij Roy Ekkelenkamp)

Tot zaterdag 24 november a.s. !

Sinterklaas

Download de kleurplaat door HIER te klikken!